Patienten aan het woord

Marion:

"Via een vriendin kwam ik bij Marja terecht nadat ik niet verder kwam in de reguliere zorg met diverse klachten zoals slechte weerstand, duizeligheid, huiduitslag, gewrichtspijnen en vermoeidheid. Vrij snel wist Marja de oorzaken van de klachten te achterhalen en met behulp van diverse supplementen en tips over voeding (wat juist wel te eten en wat beter te vermijden) gaat het nu erg goed en ben ik zo goed als klachtenvrij! Ik heb de begeleiding van Marja als zeer prettig ervaren. Ze is kundig, enthousiast en heel erg betrokken."

 

Willem, voor een gezondheidscheck

“Na mijn verhuizing naar Leiden, moest ik op zoek naar een nieuwe orthomoleculaire therapeut. Het liefst iemand die bekend is met leefstijlgeneeskunde. Zo kwam ik via via bij Marja terecht. Niet omdat ik chronische klachten had, maar om een paar keer per jaar mijn gezondheid en basis suppletie te laten controleren. Ik vind het fijn dat ze daar elke keer weer alle tijd voor neemt en dat heel professioneel doet."

 

Moeder van een meisje met concentratiestoornissen

"Ik ben via bij Marja terecht gekomen voor mijn dochter van 10 jaar met aandacht- en concentratieproblemen. Na een eerste gesprek wist Marja precies wat er met haar aan de hand was.Op een heel rustige en duidelijke manier heeft ze het een en ander verteld en uitgelegd. Nu zijn we bezig met een aangepast eetpatroon en ze krijgt wat supplementen toegevoegd. We zijn nu een kleine 2 maanden verder en ik merk al een heel groot verschil in haar doen en laten.

Tot nu toe ben ik zeer tevreden en hoop dit ook te blijven."

 

Een jongetje van 3,5 jaar dat voor eczeem in de praktijk is geweest

"Mamma, misschien kunnen we voor mijn handjes beter nog een keer naar Marja gaan. Is beter dan ziekenhuis (lees: huisarts)"

 

Vrouw met darmklachten

"Ik kwam in september 2017 bij Marja vanwege mijn PDS klachten.

Mijn huisarts kon mijn niet verder helpen en ik had via een kennis over haar gehoord.

Ik had vooral erg last van mijn darmen en had als gevolg daarvan ook weinig energie.

We zijn toen begonnen met het kijken naar mijn eetpatroon en ook begonnen met glutamine.

Na een maand merkte ik dat het begon te werken en dat mijn darmen rustiger werden. Na 3 maanden zijn we ook begonnen met probiotica om mijn darmen nog sterker te maken.

In het begin had ik erg last daarvan dus we hebben het rustig opgebouwd.

Nu september 2018 gaat het met mijn darmen heel veel beter dan een jaar geleden.

We zijn aan het afbouwen met de glutamine en over een paar maanden ook de probiotica.

Ik ben erg blij met hoe het nu gaat en ik kan iedereen aanraden om naar Marja toe te gaan!"

 

Vrouw na burn out

Na mijn burn-out, kwam ik bij Marja terecht.

Elke keer weer sta ik er versteld van hoe Marja dingen bij mij naar boven haalt, waar ik vervolgens weer aan kan werken.

Ik sta vaak verbaast hoeveel Marja van voeding weet en wat voor mij goed is om te eten en wat beter te laten staan.

Fijn dat Marja alle tijd neemt die nodig is en met goede adviezen komt.

Ook mengt ze de professionele kennis met humor, wat alles wat lichter maakt

Het is elke keer weer een klein feestje om naar haar toe te gaan.